ΠΑΣΟΚ: Απαράδεκτη και φασίζουσα η προτροπή του Καμμένου για να λιντσάρουν τον Πάχτα - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Απαράδεκτη και φασίζουσα η προτροπή του Καμμένου για να λιντσάρουν τον Πάχτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή τη προτροπή για λιντσάρισμα του δημάρχου Χρήστου Πάχτα που απηύθυνε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Ως «απαράδεκτη και φασίζουσα προτροπή του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για λιντσάρισμα του εκλεγμένου Δημάρχου κ. Πάχτα» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τα όσα είπε ο κ. Καμμένος, ενώ παράλληλα όπως τονίζει η Χαριλάου Τικούπη η δήλωση αυτή «έρχεται μετά τις ενέργειες ωμής βίας των χρυσαυγιτών βουλευτών».

Όπως υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ «ο κ. Καμμένος συζητά με τον κ. Τσίπρα για πολιτικές συνεργασίες και την ίδια ώρα χρησιμοποιεί φρασεολογία και μεθόδους της Χρυσής Αυγής.

«Καλούμε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ που στηρίζει τον Βορίδη ταυτίζεται με την Χρυσή Αυγή

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου έκανε την εξής δήλωση:

«Μόλις παρέμβει ο εισαγγελέας για το δηλητήριο που πότιζαν τα παιδιά στις Σκουριές και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, μόλις παρέμβει ο εισαγγελέας για το δηλητήριο στα φρούτα, στα λαχανικά και σε όλη τη διατροφική αλυσίδα, για το έγκλημα που έχει συντελεστεί σε όλη την περιοχή, δεν χρειάζεται να παρέμβει για μένα, παραδίδομαι μόνος μου.

Το ΠΑΣΟΚ, στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Νέα Δημοκρατία και τους εργολάβους που τους στηρίζουν, αίρει τη διαγραφή Πάχτα. Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής, κατά τη συγκυβέρνηση, μπορούν να συνεχίζουν να πίνουν αρσενικό για να μη θιχθούν τα συμφέροντα της κομπίνας της εξόρυξης χρυσού.

Η ψήφος εμπιστοσύνης που έδωσε ο κ. Βενιζέλος στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΕΝ κ. Βορίδη για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου τον ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ