Στο κυνήγι της μαύρης εργασίας -Καταγραφή όλων των αποκλειστικών νοσοκόμων προωθεί το υπουργείο Υγείας - iefimerida.gr

Στο κυνήγι της μαύρης εργασίας -Καταγραφή όλων των αποκλειστικών νοσοκόμων προωθεί το υπουργείο Υγείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «φακέλωμα» των αποκλειστικών νοσοκόμων, θεωρείται ιδιαιτέρως σημαντικό, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις έχουν εντοπιστεί παράνομες αλλοδαπές οι οποίες ασκούν το επάγγελμα «μαύρα», με αποτέλεσμα να υπάρχουν επιπτώσεις στην οικονομία.Το φαινόμενο της απασχόλησης παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει η κυβέρνηση, με τον Αδωνι Γεωργιάδη να επισημαίνει ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα δημιουργηθεί το Εθνικό Μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμων.

Μετά το τελευταίο περιστατικό στον Ερυθρό Σταυρό όπου είχαν εντοπισθεί παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες, ο κ. Γεωργιάδης επικαλούμενος έγγραφο της διοίκησης του νοσοκομείου, ανέφερε πως «λειτουργεί καθ' όλο το 24ωρο η υπηρεσία ασφαλείας του νοσοκομείου και σε περίπτωση κατά την οποία εντοπίζονται άτομα, κυρίως αλλοδαπές, που παραμένουν δίπλα στους ασθενείς και συμπεριφέρονται ως αποκλειστικές νοσοκόμες, απομακρύνονται άμεσα».φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ