Σοκ: Αποκαλύπτεται τεράστιο σκάνδαλο στη Eurovision – Oι χώρες που αγόραζαν δωδεκάρια - iefimerida.gr

Σοκ: Αποκαλύπτεται τεράστιο σκάνδαλο στη Eurovision – Oι χώρες που αγόραζαν δωδεκάρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαγορά ψήφων και δη των χρυσών 12αριών γινόταν στη Eurovision, με το Αζερμπαϊτζάν να είναι ο πρωταθλητής στη διοργάνωση του 2013 στο Μάλμε της Σουηδίας γράφει η Daily Mail. Oι κατηγορίες αυτές και οι έρευνες που τις αφορουν, πλήττουν αμείλικτα τη διοργάνωση και απογοητεύεουν τους απανταχού θαυμαστές της.

Το Αζερμπαϊτζάν – που επί 4 συνεχή χρόνια έπαιρνε δωδεκάρια από τη Μάλτα- κατηγορείται πως όχι μόνο εξαγόραζε ψήφους, αλλά πλήρωνε φοιτητές στη Λιθουανία για να ψηφίζουν ξανά και ξανά, προμηθεύοντας τους με κάρτες sim για τα κινητά τους. Αλλά και η FYROM κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να στήσει τον διαγωνισμό με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Eurovision, η ίδια η ΕΒU διεξάγει έρευνα, που εκτός από το Αζερμπαϊτζάν αφορά και άλλες 4 χώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ