Η θρυλική Μαρτίνα Ναβρατίλοβα βρέθηκε για δύο ημέρες στην Αθήνα - iefimerida.gr

Η θρυλική Μαρτίνα Ναβρατίλοβα βρέθηκε για δύο ημέρες στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, εννέα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, βρέθηκε και πάλι στην Ελλάδα καλεσμένη του αθλητή, Νίκου Μιχαλόπουλου.

Αμφότεροι το 2010 δοκίμασαν να ανέβουν στο όρος Κιλιμάντζαρο με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για το «MATHARE YOUTH SPORT ASSOCIATION" και τα παιδιά των παραγκουπόλεων του Ναϊρόμπι.

Ο Ν. Μιχαλόπουλος διατηρεί στενή φιλία με τη θρυλική Αμερικανίδα τενίστρια που βρέθηκε στη χώρα μας μετά τη λήξη του US OPEN, το οποίο σχολίασε τηλεοπτικά.

Στη διήμερη παρουσία της στην Αθήνα ο κ. Μιχαλόπουλος τη δεξιώθηκε -μαζί με τη σύζυγό του και πρωταθλήτρια του ακοντισμού, Αννα Βερούλη- και παράλληλα της παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Οι κορυφές μέσα μας» που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τις εκδόσεις Άγκυρα. Το θέμα του βιβλίου είναι βασισμένο στην πραγματική ιστορία της προσωπικής υπέρβασης του συγγραφέα στο όρος Κιλιμάντζαρο, αλλά και σε 18 ακόμα ιστορίες θετικής σκέψης.

Θυμίζουμε ότι στην κοινή περιπέτεια του Νίκου Μιχαλόπουλου και της Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, κινδύνεψε σοβαρά η υγεία της Αμερικανίδας, καθώς υπέστη βαρύ πνευμονικό οίδημα την τέταρτη μέρα της ανάβασης, σε υψόμετρο των 4.600μ..

Εκτοτε οι δυο τους διατηρούν πολύ στενή φιλία, ενώ ο Ελληνας αθλητής και εκπαιδευτικός ήταν φέτος - κατά την διάρκεια του φετινού Wimbledon- καλεσμένος της Ναβρατίλοβα στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ