Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα επέλεξε την Κρήτη για το διδακτορικό της στη Βιολογία - iefimerida.gr

Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα επέλεξε την Κρήτη για το διδακτορικό της στη Βιολογία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεργασία με το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας για να ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών της στην αγαπημένη της επιστήμη επέλεξε η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα. Μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου Junior ή Αντρίκο τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, που ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ) στα Χανιά και η αδερφή του Μαργαρίτα αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Κρήτη για το διδακτορικό της στη Βιολογία.

Μάλιστα ήρθε σε επαφή με καθηγητές και ερευνητές για τις τελικές λεπτομέρειες. Όσοι τη συνάντησαν, μιλούν για μια κοπέλα χαμηλών τόνων «που δεν πιστεύεις με τίποτα ότι είναι γόνος μιας γνωστής οικογένειας και κόρη πρώην πρωθυπουργού».

Παρά το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία και θα μπορούσε να ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση, εκείνη προτίμησε τη συγκεκριμένη επιστήμη. Στο μόνο που μιμήθηκε τον πατέρα της ήταν πως θέλησε να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό και όχι σε κάποιο στην Ελλάδα. Και τελικά επέλεξε το Imperial College όπου πήρε πτυχίο.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ