Δύο Νορβηγοί υπεύθυνοι για το νέο βίντεo–φαινόμενο στο youtube: Θεότρελος χορός, παρανοϊκές εικόνες - iefimerida.gr

Δύο Νορβηγοί υπεύθυνοι για το νέο βίντεo–φαινόμενο στο youtube: Θεότρελος χορός, παρανοϊκές εικόνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο θεότρελα αδέρφια από τη Νορβηγία είναι υπεύθυνα για το νέο βίντεο – φαινόμενο του Διαδικτύου το οποίο πλησιάζει τα 30 εκατομμύρια θεάσεις σε λιγότερο από δέκα ημέρες που βρίσκεται στο δημοφιλές δίκτυο του youtube.

Με σαφείς σατιρικές αναφορές στο Gangnam Style και τον Psy οι Μπάρντ και Βέγκαρντ Ούρχαϊμ Υλβισάκερ δημιούργησαν το τραγούδι της αλεπούς (The Fox ο τίτλος) και προκάλεσαν σεισμό στο Διαδίκτυο, καθώς από τις 3 Σεπτέμβρη όπου ανέβηκε στο youtube έχει συγκεντρώσει 28.583.438 θεάσεις και συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό.

Τα δύο αδέρφια ντύθηκαν σαν αλεπούδες, έβαλαν και άλλους φίλους να ντυθούν σαν αγελάδες, γάτες, σκύλοι και άλλα τέτοια συναφή και τραγουδούν για τις παντελώς αδιάφορες απορίες τους όπως για το ποιον ήχο βγάζει η αλεπού όταν μιλάει.

Μάλιστα δεν πρόκειται καν για επίσημο βίντεοκλιπ, απλά για ένα τρέιλερ που έστησαν οι θεότρελοι Νορβηγοί για την εκπομπή τους που θα προβληθεί στη χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά.

Οι Ylvis, όπως είναι το όνομα της μπάντας, είναι ένα συγκρότημα... που κάνει τα πάντα, τα δύο του μέλη εμφανίζονται στο θεατρικό σανίδι, κάνουν περιοδείες και έχουν, φυσικά τη δική τους εκπομπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ