Δέκα νεαροί συνελήφθησαν για τα σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Ιωνικός - ΑΕΚ [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Δέκα νεαροί συνελήφθησαν για τα σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Ιωνικός - ΑΕΚ [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα νεαροί-μεταξύ των οποίων και ένας αλλοδαπός- συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στο Δημοτικό Γήπεδο της Νίκαιας και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Περίπου 300 άτομα που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο, λίγο πριν την είσοδό τους σε αυτό, επιτέθηκαν με ρόπαλα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ εκτόξευσαν βόμβα μολότοφ, πέτρες, μπουκάλια, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αστυνομικών.

Οι συλληφθέντες είναι μεταξύ 20 και 33 ετών και οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν κατά περίπτωση τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της αντίστασης, των επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της παράβασης των νόμων περί όπλων, περί αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα και περί εξωσχολικού αθλητισμού, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει έως σήμερα. Επίσης, η αστυνομία κατέσχεσε έντεκα ξύλινα κοντάρια και τρία προστατευτικά κράνη μοτοσικλέτας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ