Ο υιοθετημένος γιός της Πόλυς Πάνου ανησυχεί για την υγεία της [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο υιοθετημένος γιός της Πόλυς Πάνου ανησυχεί για την υγεία της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βαγγέλης Πάνου είναι το παιδί της ανιψιάς της, που έγινε το δικό της παιδί.Τον υιοθέτησε σε ηλικία έξι μηνών και ακόμη και σήμερα που η τραγουδίστρια νοσηλεύεται στην Εντατική τον ρωτάει αν έφαγε. Ο Βαγγέλης Πάνου περνάει πολύ δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να σηκώνουν τα χέρια ψηλά για την εξέλιξη της υγείας της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας.

«Από το 2010 της παρουσιάστηκε το πρόβλημα της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και όλοι της λέγαμε να το κοιτάξει πιο σοβαρά, αλλά εκείνη δεν του έδωσε την ανάλογη σημασία. Να φανταστείτε ότι τη βραδιά που την πρωτοπήγαμε στο νοσοκομείο... έσκαγε, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και γι' αυτό το αποφάσισε. Δεν θέλω να αναφερθώ με περισσότερες λεπτομέρειες στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, αλλά το βέβαιο είναι ότι περνάει ένα μαρτύριο» λέει στην Espresso.

Ο Βαγγέλης εξηγεί ότι τα αναπνευστικά προβλήματα της δημιουργήθηκαν -αναμφισβήτητα- από το τσιγάρο (ήταν μανιώδης καπνίστρια) και από το ξενύχτι λόγω της δουλειάς της και μάλιστα σε χώρους οι οποίοι ειδικά στις δεκαετίες του '50 και του '60 δεν είχαν τον κατάλληλο εξαερισμό. «Εγώ δεν καπνίζω και μάλιστα πολλές φορές τσακωνόμασταν γιατί κάπνιζε μέσα στο σπίτι» τονίζει και στη συνέχεια απαντά στο τηλέφωνό του που χτυπάει ασταμάτητα για να μιλήσει σε κάποια Μαρία.

«Δεν το κρύβω ότι είμαι υιοθετημένος! Το πρωτοέμαθα όταν ήμουν δώδεκα χρόνων, κάποια στιγμή που ήμασταν με τη μητέρα μου στη Λούτσα για μπάνιο. Θα πρέπει να πω ότι από τη βιολογική μου μητέρα, που είναι η Μαρία, η οποία πριν από λίγο με πήρε στο τηλέφωνο, έχω έναν αδελφό, τον Σάκη. Εχουμε πολύ καλή σχέση, μου είχαν πει ότι είναι αδερφός μου, χωρίς να μου αποκαλύψουν όμως ποια είναι η μητέρα του. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ήρθε από την Αμερική όπου ζει για να δει την Πόλυ στο νοσοκομείο. Τότε λοιπόν γυρίζω και της λέω: "Βρε μάνα, ο Σάκης λέει μάνα τη Μαρία, εγώ λέω εσένα. Γιατί λοιπόν είμαστε αδέλφια;"

Ε, αυτό ήτανε... Με έβαλε κάτω και μου το είπε. Δεν θα μου το έκρυβε. Αλλά την πρόλαβα εγώ» μας λέει απνευστί και συνεχίζει στον ίδιο αποκαλυπτικό τόνο: «Εγώ λοιπόν είμαι βιολογικό παιδί της Μαρίας Φινέτη, η οποία τώρα μένει μαζί μου στο σπίτι μου στην Ανω Γλυφάδα. Η Πόλυ Πάνου με υιοθέτησε με δικαστική απόφαση όταν ήμουνα μόλις έξι μηνών. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον πατέρα μου, τον έχω δει σε φωτογραφία και ξέρω ότι ζει στον Καναδά. Με τον πατέρα μου ούτε η Μαρία έχει επαφές ούτε και η μητέρα μου, αλλά δεν μου έχει λείψει, γιατί η Πόλυ μού παρείχε τόσα πράγματα και ήταν και μάνα και πατέρας μαζί».

Ανάμεσα στις δύο γυναίκες ο Βαγγέλης δεν ένιωσε ποτέ άβολα, αλλά έχει βάλει τα πράγματα στη σωστή θέση τους. «Αισθάνομαι και τυχερός γιατί έχω δύο μανάδες. Δεν με πήρανε από τα... σκουπίδια, ξέρω ποια με γέννησε και ποια με μεγάλωσε. Ομως τη βιολογική μου μάνα τη φωνάζω Μαρία. Δεν μπορώ να τη δω σαν μάνα μου... Μάνα μου είναι η Πόλυ! Για να καταλάβεις, ήταν στην Εντατική και μόλις άνοιξε τα μάτια της με ρώτησε αν έφαγα. Μία άλλη φορά το δικό της φαγητό στο νοσοκομείο ήθελε να το φάω εγώ... Οσο για τον αδελφό μου τον Σάκη, έχουμε διαφορετικό πατέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ