Σάλος με το νεοναζιστικό t-shirt του Μarc Jacobs στις αμερικανικές βιτρίνες... Ζήτησε συγγνώμη ο οίκος - iefimerida.gr

Σάλος με το νεοναζιστικό t-shirt του Μarc Jacobs στις αμερικανικές βιτρίνες... Ζήτησε συγγνώμη ο οίκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρον άρον απέσυρε από την αγορά ο Marc Jacobs ένα από τα t-shirts του με μία στάμπα που παραπέμπει στο νεοναζιστικό κίνημα...

Το t-shirt που δείχνει τις σόλες από στρατιωτικές μπότες θύμισε το εξώφυλλο του άλμπουμ skinhead μπάντας με αναφορές στο νεοναζισμό. Πρόκειται για τους Skrewdriver και το δίσκο τους «Boots & Braces» του 1987.

Μόλις έγινε αντιληπτό το ατόπημα της εταιρίας με το t-shirt σήμανε συναγερμός για την απόσυρσή του από τα επίσημα καταστήματα Marc Jacobs, ενώ ο οίκος μόδας παρακάλεσε και τα μαγαζιά της αμερικανικής αγοράς που συνεργάζονται μαζί του και έχουν προμηθευτεί το εν λόγω t-shirt να το επιστρέψουν.

Μάλιστα, η εταιρεία απολογήθηκε επισήμως, δηλώνοντας την άγνοιά της για το... ιστορικό της στάμπας και τόνισε ότι δεν έγινε κάτι εσκεμμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ