Πετροπόλεμος και χημικά στη Νεάπολη: Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. - Τρεις αστυνομικοί τραυματίες - iefimerida.gr

Πετροπόλεμος και χημικά στη Νεάπολη: Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. - Τρεις αστυνομικοί τραυματίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και του Ιωνικού είχε φιλικό χαρακτήρα. Θερμόαιμοι οπαδοί ωστόσο είχαν αντίθετοι άποψη.Τα αίματα «άναμψαν» κατά την άφιξη των οπαδών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στο γήπεδο της Νεάπολης.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία οι οπαδοί της ΑΕΚ που επέβαιναν σε περίπου 200 μοτοσικλέτες κατευθύνονταν από το σύνδεσμο της Δεκέλειας στην Νέα Φιλαδέλφεια για το γήπεδο του Ιωνικού, όπου στις 19:00 επρόκειτο να αρχίσει ο ποδοσφαιρικός αγώνας της τοπικής ομάδας με την ΑΕΚ.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ πέρασαν όμως αρχικά από το σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην οδό Αθηνάς στη Νίκαια όπου ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Πειραϊκής ομάδας αλλά επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και αποφεύχθηκε η σύγκρουση μεταξύ τους .

Ωστόσο οι οπαδοί της ΑΕΚ λίγο αργότερα, κοντά στο γήπεδο του Ιωνικού στη συμβολή των οδών Παρνασσού και Αδάνων επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και διέλυσαν τους νεαρούς ενώ έγιναν και 12 προσαγωγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ