Wall Street Journal: Η ελληνική κυβέρνηση καταργεί ως αναχρονιστική την άδεια λόγω χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή - iefimerida.gr

Wall Street Journal: Η ελληνική κυβέρνηση καταργεί ως αναχρονιστική την άδεια λόγω χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oτι κινείται ταχύτερα και ότι καταργεί δαπανηρά προνόμια επιχειρεί να δείξει η ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με την Wall Street Journal η οποία κάνει εκτενή αναφορά στην περικοπή του επιδόματος χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή που ανακοίνωση ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η εν λόγω άδεια που θεσπίσθηκε το 1989 καταργείται ως αναχρονιστική από τον κ. Μητσοτάκη, κάτι που όμως προκαλεί την αντίδραση της ΑΔΕΔΥ που σκοπεύει να προσφύγει στα δικαστήρια κατά της απόφασης.

Το σημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας αναφέρει, επίσης, ότι η ελληνική κυβέρνηση «έχει ήδη περιορίσει τις συντάξεις που λάμβαναν οι άγαμες θυγατέρες, έχει εξαλείψει το μπόνους έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία και έχει επεκτείνει την εργασιακή εβδομάδα για τους εκπαιδευτικούς» σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ