Να που έμοιασε η Λίντσεϊ Λόχαν – Συνέλαβαν τη μητέρα της επειδή οδηγούσε μεθυσμένη [εικόνες] - iefimerida.gr

Να που έμοιασε η Λίντσεϊ Λόχαν – Συνέλαβαν τη μητέρα της επειδή οδηγούσε μεθυσμένη [εικόνες]

Να που έμοιασε η Λίντσεϊ Λόχαν – Συνέλαβαν τη μητέρα της επειδή οδηγούσε μεθυσμέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» λέει ο θυμόσοφος λαός και στην περίπτωση της Λίντσεϊ Λόχαν φαίνεται πως το γνωμικό, έστω και με καθυστέρηση, βρίσκει εφαρμογή.

Κι ενώ όλοι αναρωτιούνται πως κατάφερε αυτό το κορίτσι να γίνει τόσο «άτακτο» και να έχει τόσα μπλεξίματα ήρθε η μητέρα της Ντίνα να το αποδείξει ότι σε αυτή έχει μοιάζει το παιδί, μιας και συνελήφθη από την αστυνομία να οδηγεί μεθυσμένη.

Η 50χρονη Νινα Λόχαν οδηγούσε με ταχύτητα 32 χλμ. ανά ώρα πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο Λονγκ Άιλαντ και το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε πως το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα της ήταν υπερδιπλάσιο του νομίμου ορίου.

«Στην Λόχαν επιδόθηκαν κλήσεις για την οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα», ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι αφέθηκε ελεύθερη και πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου την 24η Σεπτεμβρίου.

Από την άλλη πλευρά, η κόρη της πρόσφατα βγήκε από κλινική όπου είχε εισαχθεί για έκτη φορά για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ