Σκληρό ροκ από τον Τσίπρα στην ΔΕΘ- Πυρά κατά της κυβέρνησης για ΕΥΔΑΠ- ΤΡΕΝΟΣΕ - iefimerida.gr

Σκληρό ροκ από τον Τσίπρα στην ΔΕΘ- Πυρά κατά της κυβέρνησης για ΕΥΔΑΠ- ΤΡΕΝΟΣΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες στα περίπτερα της ΔΕΘ είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υποστήριξε ότι μέσω της έκθεσης η Θεσσαλονίκη μπορεί να μετατραπεί σε εμπορικό κόμβο, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να στρέψει τα πυρά του κατά της κυβέρνησης για τις επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις.

Με εμφανώς χαλαρή διάθεση, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε τα περίπτερα διαφόρων αντιπροσωπειών συνομιλώντας παράλληλα με τους πολίτες που είχαν επισκεφθεί την Εκθεση ακούγοντας τα προβλήματα τους. Την παράσταση πάντως «έκλεψε» η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτερο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, όπου σε σταντ με τοπικά προϊόντα από την Δράμα, κέρασαν τον κ. Τσίπρα το ηδύποτο μύρτιλο. Το ποτό άρεσε ιδιαιτέρως στον κ. Τσίπρα ο οποίος σχολίασε: «Ενα τέτοιο θα πιω και θα βγαίνω στο μπαλκόνι δυνατός».

Στην επίσκεψη του στο περίπτερο της ΕΥΔΑΠ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την ελπίδα του «να την κρατήσουμε και να μην τη μοσχοπουλήσουμε», ενώ στο περίπτερο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «είμαστε μία από τις λίγες ανεπτυγμένες χώρες χωρίς ανεπτυγμένο σιδηροδρομικό δίκτυο», ενώ είπε στους εκπροσώπους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πως ελπίζει να τους δει και του χρόνου και να μην τους έχουν «μοσχοπουλήσει», ενώ πραγματοποιεί και συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Νωρίτερα, στο πλαίσιο της επίσκεψής στο χώρο της Έκθεσης, ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως η Θεσσαλονίκη μπορεί να αναδειχθεί σε εμπορικό και πολιτισμικό κόμβο μέσω της ΔΕΘ. Είπε ακόμα ότι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πρέπει να γίνει περισσότερο διεθνής και να δώσει ευκαιρίες για προώθηση νέων επιχειρήσεων και προϊόντων, όπως τα αγροτικά.

Στην Θεσσαλονίκη, βρίσκεται η οικογένεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κλιμάκιο βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και οι στενοί του συνεργάτες.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ