Στο γραφείο του Καραμανλή η Ντόρα - «Αν γράψεις ότι συζητήσαμε για την καρέτα-καρέτα θα είσαι μέσα» - iefimerida.gr

Στο γραφείο του Καραμανλή η Ντόρα - «Αν γράψεις ότι συζητήσαμε για την καρέτα-καρέτα θα είσαι μέσα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή «συνελήφθη» να βγαίνει -ιδιαίτερα χαρούμενη- η Ντόρα Μπακογιάννη. Το περιεχόμεο της συζήτησης που είχαν παραμένει άγνωστο, ωστόσο, η βουλευτής της ΝΔ σε σχετική ερώτηση απάντησε με αφοπλιστικό χιούμορ.

Οπως σημειώνει ο «Βηματοδότης» η κυρία Μπακογιάννη επισκέφθηκε τον πρώην πρωθυπουργό το πρωί της Πέμπτης. Οταν η βουλευτής της ΝΔ ερωτήθη για το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε με τον κ. Καραμανλή αρνήθηκε να το αποκαλύψει και διέφυγε απαντώντας με αφοπλιστικό χιούμορ: «Οπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να σου πω τι συζήτησα με τον Καραμανλή. Δεν γίνεται να πω. Αλλά αν γράψεις ότι συζητήσαμε για την κατάσταση στη Συρία και για το πόσο μειώνεται ο αριθμός της χελώνας καρέτα καρέτα, θα είσαι μέσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ