«Ωριμο τέκνο της ανάγκης και της οργής του λαού» o ΣΥΡΙΖΑ - Στίχους του Βάρναλη χρησιμοποίησε ο Τσίπρας [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ωριμο τέκνο της ανάγκης και της οργής του λαού» o ΣΥΡΙΖΑ - Στίχους του Βάρναλη χρησιμοποίησε ο Τσίπρας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται και o κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του τον έκλεισαν το χρόνο τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του σε ανοικτή συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο. Τι του απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να βρέχει. Κάποιοι είχαν προνοήσει και είχαν ομπρέλες, αρκετοί όμως αποχώρησαν από την παραλιακή λεωφόρο Νίκης για να προστατευθούν από τη βροχή.

 «Ωριμο τέκνο της ανάγκης και της οργής του λαού» o ΣΥΡΙΖΑ - Στίχους του Βάρναλη χρησιμοποίησε ο Τσίπρας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέματα, τελειώνει η κοροϊδία. Έκλεψαν μισθούς, έκλεψαν συντάξεις, έκλεψαν δουλειές, έκλεψαν δικαιώματα, έκλεψαν ακόμα και το οξυγόνο της δημοκρατίας. Και, ταυτόχρονα, έκαναν το ψέμα σύμμαχο, μέσο και όπλο τους», ήταν το δριμύ κατηγορώ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της συγκυβέρνησης.

«Εμείς», είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ, «δεν πιστεύουμε ούτε μας συγκινεί η εξουσία για την εξουσία... είμαστε κόμμα εξουσίας, μόνο όταν ο λαός είναι σε θέση να διεκδικήσει την εξουσία. Ώριμο τέκνο της ανάγκης και της οργής του λαού μας, όπως λέει κι ο Βάρναλης».

 «Ωριμο τέκνο της ανάγκης και της οργής του λαού» o ΣΥΡΙΖΑ - Στίχους του Βάρναλη χρησιμοποίησε ο Τσίπρας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Δεν αντέχουμε άλλο πλεόνασμα ψεύδους, υποκρισίας, κυνισμού και αναλγησίας. Έφτασε η ώρα της μεγάλης ανατροπής. Κανείς πια δεν θα πιστέψει τα παραμύθια της Χαλιμάς. Ούτε οι δικοί τους άνθρωποι τους πιστεύουν πια. Γιατί όλοι τώρα ξέρουν ότι το μόνο σχέδιο του κυρίου Σαμαρά είναι η υποταγή στους δανειστές», υποστήριξε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει στον ίδιο τόνο:

«Έβαλαν στην Ελλάδα πωλητήριο. Ξεπουλάνε τα πάντα. Ακόμα και το νερό, πηγή ζωής και αγαθό που δικαιούται κάθε άνθρωπος σ' αυτή τη χώρα. Έβαλαν πωλητήριο στην ΕΥΑΘ ».

Απάντηση Κεδίκογλου

«Καταρράκτης ύβρεων και υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα και κενές απειλές. Άλλη μια συνηθισμένη παράσταση του κ. Τσίπρα», ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου για την ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ