Ο Λεωνίδας Κύρκος στηρίζει Κουβέλη και διάλογο με το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Ο Λεωνίδας Κύρκος στηρίζει Κουβέλη και διάλογο με το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξή του στη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη εξέφρασε χθες και με την παρουσία του στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος ο ιστορικός ηγέτης της Ανανεωτικής Αριστεράς, Λεωνίδας Κύρκος. Παράλληλα, ο Λεωνίδας Κύρκος εξέφρασε την ελπίδα του “να έχει συνέχεια” ο “πλούσιος διάλογος” μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής Αριστεράς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 984”, ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς χαρακτήρισε την εισήγηση του Φώτη Κουβέλη “πλούσια και σε ιδέες καινούργιες και στο να διαγράψει το δρόμο που προτείνει το κόμμα, όχι στο λαϊκισμό των εύκολων κρίσεων, κινήσεων, αλλά με προτάσεις ρεαλιστικές, που να αντιστοιχούν στις διαθέσεις των εργαζομένων να μην αυτοδιαψεύδονται, επειδή είναι ουτοπικές και όχι πραγματοποιήσιμες”. Επίσης, τάχθηκε υπέρ της προοπτικής “να δοθεί η δυνατότητα και στα δύο κόμματα να επεξεργαστούν μια ατζέντα διαλόγου και να μπουν στη συζήτηση, μπροστά στην ελληνική κοινωνία”. “Είμαι αισιόδοξος. Η πρώτη μέρα του συνεδρίου ήταν ένα μήνυμα ωριμότητας και αποφασιστικότητας και ελπίζω πως θα πάμε καλά”, συνέχισε ο Λεωνίδας Κύρκος. Τέλος, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς εξέφρασε και την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει. “Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει”, όπως λέει και το τραγούδι. Ας πάψουμε να έχουμε γκρίνιες, να είμαστε διαρκώς ανικανοποίητοι. Ας κοιτάξουμε, κατά πρόσωπο, τις πραγματικές δυσκολίες, ώστε να τις υπερβούμε”, κατέληξε ο Λεωνίδας Κύρκος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ