Το Focus αναρωτιέται: Είναι η ελληνική οικονομία ένα βαρέλι χωρίς πάτο πέρα από κάθε ελπίδα σωτηρίας; - iefimerida.gr

Το Focus αναρωτιέται: Είναι η ελληνική οικονομία ένα βαρέλι χωρίς πάτο πέρα από κάθε ελπίδα σωτηρίας;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικονομία αναφέρεται το περιοδικό Focus, το οποίο αναρωτιέται εάν η Ελλάδα «βρίσκεται πέρα από κάθε ελπίδα».

Σε δημοσίευμα του στο οποίο αναρωτιέται εάν η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε ένα «ανεξιχνίαστο βάθος», το Focus επικαλείται σχόλιο του γερμανικού περιοδικού Das Investment, το οποίο υποστηρίζει πως «πολλοί πιστεύουν πως η κατάσταση στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον πέρα από κάθε ελπίδα. Μετά τα δύο πακέτα διάσωσης και το ''κούρεμα'' του χρέους, το ''λίκνο της Ευρώπης'' ζητά πάλι χείρα βοηθείας και ακόμη και η Γερμανική κυβέρνηση παραδέχεται πως είναι επιβεβλημένο ένα νέο πακέτο στήριξης», σημειώνει το δημοσίευμα.

Μετά την παραδοχή της γερμανική κυβέρνησης, επικράτησε ενθουσιασμός στους πολιτικούς και τους οικονομολόγους, αναφέρεται το άρθρο, καθώς «φώναξαν απευθείας για ένα νέο ''κούρεμα'' ως την μόνη λύση η οποία θα επιτρέψει στην Ελλάδα να ''πάρει ανάσα'' και πως θα σταματήσουν επιτέλους τα ατελείωτα σχέδια διάσωσης.

Κλείνοντας, το Focus σημειώνει πως «γιατί είναι τόσο σκοτεινή η κατάσταση στην Ελλάδα; Η μεγάλη διαφορά μεταξύ των προηγούμενων κρίσεων και της τωρινής, είναι πως η ανάγκη για βοήθεια δεν προκαλείται από μια κακή και ανεύθυνη κυβέρνηση».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ