Αυτό είναι το κρυφό ημερολόγιο του Μαικλ Τζάκσον [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το κρυφό ημερολόγιο του Μαικλ Τζάκσον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα και ο Βασιλιάς της Ποπ είχε υψηλές φιλοδοξίες, όπως φαίνεται από το προσωπικό του ημερολόγιο που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις προσωπικές του σημειώσεις ο Μαικλ Τζακσον, ονειρευόταν καριέρα ηθοποιού, ενώ θαύμαζε τον Τζιν Κέλι και τον Φρεντ Αστερ.

Οπως χαρακτηριστικά έγραφε ο ίδιος στις σημειώσεις του «Αν δεν επικεντρωθώ στις ταινίες, δεν θα έρθει η αθανασία», ενώ έθετε πολύ υψηλούς στόχους σημειώνοντας «να είμαι καλύτερος από τον Κέλι και τον Αστερ.. τους καλύτερους που υπήρξαν» και σχεδίαζε να συναντηθεί με τον δημιουργό του "American Idol", Σάιμον Φούλερ, για τον οποίο έγραφε στο ημερολόγιό του ένα λογοπαίγνιο: «Σαιμον Φουλερ θα γίνω εγώ πλήρης (fuller)».

Στις σημειώσεις του αναφέρει επίσης ότι ονειρεύεται οι παραγωγοί του Μπρόντγουεϊ να δημιουργήσουν ένα θεατρικό για τη ζωή του, ώστε να «γίνω ο πρώτος πολυεκατομμυριούχος διασκεδαστής, ηθοποιός και σκηνοθέτης» και να δημιουργήσει δική του σειρά αναψυκτικών και μπισκότων.

Ωστόσο πέρα από τα όνειρα του αποκαλύπτεται και η σκοτεινή του πλευρά που τελικά του στοίχισε τη ζωή του, αφού εξομολογείται τον εθισμό του στα χάπια, καθώς αναφέρει ότι ήθελε ο δρ. Κονραντ Μουρει να έρθει από το Λονδίνο και να του φτιάξει ένα κοκτέιλ χαπιών ώστε να μπορέσει να κοιμηθεί.

Το συγκεκριμένο ημερολόγιο δημιουργήθηκε λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του σταρ, αποδεικνύοντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση να πεθάνει και είχε σχέδια για αμέτρητα project στο μέλλον

Πηγή Real.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ