O Nτομινίκ Στρος Καν προσελήφθη σύμβουλος της σερβικής κυβέρνησης - iefimerida.gr

O Nτομινίκ Στρος Καν προσελήφθη σύμβουλος της σερβικής κυβέρνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Ντομινίκ Στρος Καν δέχθηκε την πρόταση της σερβικής κυβέρνησης και θα αναλάβει χρέη συμβούλου της, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρός της, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, θα παρέχει συμβουλές στον πρωθυπουργό της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, στον Αλεξάνταρ Βούτσιτς και στον υπουργό Οικονομικών Λάζαρ Κρστιτς.

"Δεν ήταν και πολύ ευτυχής όταν είδε τι τον περιμένει, αλλά ήδη πρότεινε ορισμένες λύσεις" ανέφερε ο κ. Βούτσιτς, ενώ όταν σχολιάστηκε η προσωπική ζωή του Στρος Καν απάντησε: "Δεν πρέπει βάσει αυτού να κρίνεται η επαγγελματική εμπειρία κάποιου. Για παράδειγμα, ο μεγάλος Πικάσο συμπεριφερόταν άσχημα σε γυναίκες και παιδιά και κάποιοι άλλοι όπως ο Χίτλερ αγαπούσαν τις γυναίκες. Αν κάποιος κρίνεται βάσει αυτού, τότε μπορείτε να κρίνετε αρνητικά τον Στρος Καν".

Ο αντιπρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης ανακοίνωσε, επίσης, ότι ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας, Άλφρεντ Γκουζενμπάουερ, ο οποίος επίσης ανέλαβε θέση συμβούλου της κυβέρνησης της Σερβίας αναμένεται να φθάσει στο Βελιγράδι στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ