“Ακολούθα με”: Το πιο ρομαντικό άλμπουμ όπου ο φωτογράφος ακολουθεί την κοπέλα του σε όλο τον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

“Ακολούθα με”: Το πιο ρομαντικό άλμπουμ όπου ο φωτογράφος ακολουθεί την κοπέλα του σε όλο τον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρα ένα φωτογραφικό άλμπουμ με τα πιο εξωτικά και διάσημα μέρη του κόσμου συναρπάζει τον καθένα. Ωστόσο ο Ρώσος φωτογράφος Μουράντ Οσμάν κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του κοινού όχι μόνο για τα μέρη στα οποία ταξίδεψε αλλά για την έξυπνη ιδέα του.

Στο φωτογραφικό του άλμπουμ με τίτλο "Follow Me" ο φωτογράφος απαθανατίζει την κοπέλα του Νάταλι Ζαχάροβα να τον κρατά από το χέρι και να τον οδηγεί σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Από τις φωτογραφίες φαίνονται τα πιο δημοφιλή μέρη του κόσμου, από το Μπιγκ Μπεν στο Λονδίνο μέχρι τους καταρράκτες στο Μπαλί.

Η ιδέα ήρθε στον Οσμάν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στη Βαρκελώνη το 2011, όταν η κοπέλα του ενοχλημένη που έβγαζε διαρκώς φωτογραφίες τον τράβηξε από το χέρι και του είπε "Ακολούθα με". Ούτε που φανταζόταν πως εκείνη τη στιγμή θα πυροδοτούσε ένα μεγάλο έργο που διήρκεσε πάνω από ένα χρόνο.

Όπως και να χει οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές και βρίσκονται στο λογαριασμό Instagram του φωτογράφου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ