Αστυνομικός κατηγορείται ότι τράβηξε όπλο κατά διαδηλωτών στο Αιγάλεω - iefimerida.gr

Αστυνομικός κατηγορείται ότι τράβηξε όπλο κατά διαδηλωτών στο Αιγάλεω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναταράξεις στην ΕΛ.ΑΣ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες πως αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ φέρεται να απείλησε με όπλο συμμετέχοντες σε εκδήλωση στο Αιγάλεω, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι γνωστός ακροδεξιός.

Σύμφωνα με καταγγελίες σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο εν λόγω αστυνομικός με το ξυρισμένο κεφάλι και την μπλούζα μάρκας «Pitbull» -η οποία κατεξοχήν έχει συνδεθεί με την ακροδεξιά-, βρέθηκε στον σταθμό του Αιγάλεω στην πλατεία Εσταυρωμένου κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την κατάληψη «Παπουτσάδικο». Ο ειδικός φρουρός ο οποίος υπηρετεί στον Πειραιά, άρχισε να καταγράφει τις πινακίδες των οχημάτων των ατόμων που εκείνη την ώρα αποχωρούσαν από την συγκέντρωση με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση, αναφέρει το Εθνος.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι λόγο της έντασης που προκλήθηκε οι διαδηλωτές έσκισαν την μπλούζα του αστυνομικού, με αποτέλεσμα εκείνος να τραβήξει το περίστροφο του και να απειλήσει τους συγκεντρωμένους, φωνάζοντας πως είναι αστυνομικός. Στη συνέχεια, ο ημίγυμνος αστυνομικός κατευθύνθηκε σε ένα κατάστημα σούπερ μάρκετ, όπου όπως καταγγέλλεται άδειασε το περίστροφο του, μέχρι που φυγαδεύθηκε από δυνάμεις της Αστυνομίας.

Για την εν λόγω καταγγελία, διενεργείται Ενορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για την συμπεριφορά του ακροδεξιού αστυνομικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ