Ο υποψήφιος σοσιαλιστής Στάινμπρουκ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο σε όσους τον παρομοιάζουν με τον Μπερλουσκόνι [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο υποψήφιος σοσιαλιστής Στάινμπρουκ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο σε όσους τον παρομοιάζουν με τον Μπερλουσκόνι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσαίο δάχτυλο προς όλους όσους τον παρομοιάζουν με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να υψώσει ο Γερμανός Σοσιαλδημοκράτης υποψήφιος καγκελάριος Πέερ Στάινμπρουκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

Οπως αναφέρει η Suddeutsche Zeitung, η χειρονομία του 66χρονου Σοσιαλδημοκράτη, εντάσσεται στα πλαίσια της συνέντευξης του στην οποία κλήθηκε να απαντά με χειρονομίες και όχι φραστικά.

Ο κ. Στάινμπρουκ, απάντησε υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο σε όλους όσους τον παρομοιάζουν με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποκαλώντας τον «Πεερλουσκόνι».

Ο υποψήφιος σοσιαλιστής Στάινμπρουκ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο σε όσους τον παρομοιάζουν με τον Μπερλουσκόνι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ