Καρέ-καρέ η ανέγερση του ουρανοξύστη στη θέση των διδύμων πύργων σε μόλις δύο λεπτά [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρέ-καρέ η ανέγερση του ουρανοξύστη στη θέση των διδύμων πύργων σε μόλις δύο λεπτά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η κατασκευή του να διήρκεσε εννιά χρόνια ωστόσο χάρη στην τεχνική του tile lapse μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την ανέγερσή του σε λιγότερο από δύο λεπτά. Ο λόγος για το One World Trade Center στη Νέα Υόρκη.

Το βίντεο της κατασκευής του δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή τη 12η επέτειο από την τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους, καθώς ο εν λόγω ουρανοξύστης είναι ένα από τα τέσσερα κτίρια που θα χτιστούν στην περιοχή που μέχρι την 11η Σεπτεμβρίου του 2011 βρίσκονταν οι πύργοι του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Το βίντεο δημιουργήθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφιών που ελήφθησαν καθόλη τη διάρκεια της εννιαετούς κατασκευής του και παρακολουθώντας το μπορεί να δει κανείς καρέ-καρέ την ανέγερση του ουρανοξύστη των 104 ορόφων.

Το One World Trade Center είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται να δοθεί στο κοινό στα τέλη του 2013 ή το πολύ στις αρχές του 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ