Ο Χάρι Πότερ δίνει ξανά έμπνευση στην Ρόουλινγκ – Ετοιμάζει ταινία με θέμα βιβλίο του Χόγκουαρτς - iefimerida.gr

Ο Χάρι Πότερ δίνει ξανά έμπνευση στην Ρόουλινγκ – Ετοιμάζει ταινία με θέμα βιβλίο του Χόγκουαρτς

Ο Χάρι Πότερ δίνει ξανά έμπνευση στην Ρόουλινγκ – Ετοιμάζει ταινία με θέμα βιβλί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζόαν Ρόουλινγκ πιάνει ξανά το ραβδί της και μπαίνει στον κόσμο της μαγείας. Η συγγραφέας που έκανε γνωστό το όνομά της σε όλο τον κόσμο με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ και της παρέας του αντλεί πάλι έμπνευση από αυτόν για τη νέα της ταινία. Αν και ο περίφημος μάγος δεν θα επιστρέψει στις οθόνες.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε πως η Ρόουλινγκ θα γράψει το σενάριο για την ταινία με θέμα «Φανταστικά τέρατα και πού να τα βρείτε». Οι φανατικοί του Χάρι Πότερ θυμούνται πως πρόκειται για το βιβλίο που διδάσκονταν οι μαθητές του Χόγκουαρτς, του περίφημου σχολείου για μάγους.

Η υπόθεση θα επικεντρώνεται στο συγγραφέα του εν λόγω βιβλίου, τον Νιουτ Σκάμαντερ και αναμένεται να γίνει σειρά ταινιών. Η Ρόουλινγκ έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν πρόκειται να έχει σχέση με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ, αλλά είναι απλά μία «επέκταση του κόσμου της μαγείας». Σύμφωνα με τη συγγραφέα, η υπόθεση θα ξεκινά στη Νέα Υόρκη 70 χρόνια πριν από την ιστορία του Χάρι Πότερ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ρόουλινγκ θα ασχοληθεί με τη συγγραφή σεναρίου, αφού δεν το είχε κάνει στις επτά ταινίες των βιβλίων της.

Πηγή: Associated Press

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ