Ο Πεέρ Στάινμπρουκ έχει μία απάντηση σε όσους τον λένε γκαφατζή – Υψώνει το μεσαίο δάχτυλο - iefimerida.gr

Ο Πεέρ Στάινμπρουκ έχει μία απάντηση σε όσους τον λένε γκαφατζή – Υψώνει το μεσαίο δάχτυλο

Ο Πεερ Στάινμπρουκ έχει μία απάντηση σε όσους τον λένε γκαφατζή – Υψώνει το μεσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τεύχος δεν έχει φτάσει ακόμη στα χέρια των Γερμανών αναγνωστών, αλλά ήδη συζητιέται έντονα. Δεν είναι άλλωστε συχνό φαινόμενο η φωτογραφία ενός πολιτικού στο εξώφυλλο με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο. Κι όμως, αυτό τον προκλητικό τρόπο βρήκε ο Πέερ Στάιμπρουκ για να απαντήσει σε όσους τον αποκαλούν γκαφατζή.

Η φωτογραφία είναι από τη συνέντευξή του στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, το οποίο θα δημοσιευθεί την Παρασκευή. Κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος ρώτησε τον αντίπαλο της Ανγκελα Μέρκελ στις εκλογές για το γεγονός ότι τον αποκαλούν γκαφατζή, αναφέροντας το παρατσούκλι που του έχουν «κολλήσει» για αυτό το λόγο, το Πεερ-λουσκόνι.

Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική. Ο υποψήφιος για την Καγκελαρία πόζαρε υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του. Μάλιστα ο εκπρόσωπός του εξέφρασε τις ενστάσεις του για το γεγονός, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της Süddeutsche Zeitung, αλλα ο Στάινμπρουκ επέμεινε να δημοσιευθεί.

Ο Πεέρ Στάινμπρουκ έχει μία απάντηση σε όσους τον λένε γκαφατζή – Υψώνει το μεσαίο δάχτυλο  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ