ΑΕΚ: Νέα φανέλα, νέοι χορηγοί, νέα πυρά Μελισσανίδη - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Νέα φανέλα, νέοι χορηγοί, νέα πυρά Μελισσανίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tη νέα της εμφάνιση παρουσίασε η ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και τη χορηγία της από τον ΟΠΑΠ ύψους 1,9 εκ. ευρώ.

Εκτός από τη βασική "κιτρινόμαυρη" εμφάνισή της η Ενωση θα έχει ακόμη δύο, μία γαλάζια και μία μαύρη ενώ στη μέση της φανέλας θα αναγράφεται ο χορηγός ΤΖΟΚΕΡ. Στο πίσω μέρος της επίσημης φανέλας διαφημίζεται η εταιρία Fujitsu, στο δεξί μανίκι η Lancia και στο αριστερό η Τράπεζα Πειραιώς. Τέλος, στο σορτσάκι αναγράφεται η εταιρία Carrefour. Αυτοί είναι οι νέοι χορηγοί της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, στο περιθώριο της εκδήλωσης αναφέρθηκε και πάλι στους αντιπάλους του λέγοντας:

"Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που κάνουν τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ' Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε! Αυτοί τελειώσανε".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ