Σάλος από σποτάκι με «κατοχικούς πρωθυπουργούς» και Σαμαρά - iefimerida.gr

Σάλος από σποτάκι με «κατοχικούς πρωθυπουργούς» και Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σεισμικές δονήσεις στην πολιτική σκηνή έχει προκαλέσει βίντεο το οποίο κάνει απο νωρίς το πρωί τον γύρο του διαδικτύου και βάλει ευθέως κατά της κυβερνησης ΠΑΣΟΚ και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Σε αυτό, μεταξύ άλλων, εμφανίζονται ως "κατοχικοί κυβερνήτες της χώρας" οι Μπαρόζο και Ρεν ενώ το μικρής διάρκειας σποτ κλείνει εμφανίζοντας ως μοναδική ελπίδα για την χώρα τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με το σλόγκαν "restart".

Αν και το συγκεκριμένο σποτ "ανέβηκε" στο you tube με την υποσημείωση "απο φίλους της ΝΔ" τα σχόλια στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης έκαναν λόγο για "υπόγειο πόλεμο λάσπης" της ΝΔ και για οικειοποίηση της διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων (στο βίντεο περιέχονται σκηνές απο τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα).

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασιλική Τζότζολα έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει ουδεμία σχέση και δεν φέρει καμία ευθύνη για το συγκεκριμένο βίντεο.

Την ίδια ακριβώς θέση διατύπωσε και ο βουλευτής και υπεύθυνος για τα Περιφερειακά Μέσα Άκης Γεροντόπουλος, τονίζοντας πως η ΝΔ δεν γνωρίζει τίποτα και δεν σχετίζεται με το συγκεκριμένο βίντεο.

πηγή : metrogreece.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ