Τριτούα ζωδιούα! - iefimerida.gr

Τριτούα ζωδιούα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εξάγωνο Ερμή - Άρη σήμερα φέρνει δώρα. Δες πώς μπορείς να τα εξαργυρώσεις.

Κριός

Τα επαγγελματικά σου μετά από καιρό παίρνουν ένα οριστικό σχήμα σιγουριάς που σε κάνει να χαμογελάς και να τραγουδάς χαρωπά στο μπάνιο. Ερμής και Άρης σχηματίζουν ένα πολύ ευνοϊκό τετράγωνο και δεν είναι καθόλου παράξενο να σε δούμε φουλ σεντιμεντάλ μέσα στις επόμενες μέρες. Τι καλύτερο, εργασία και έρωτας στα πάνω τους.

Ταύρος

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη σού δίνει τα κλειδιά στο χέρι. Πάρε το όχημα εαυτό και πήγαινέ το εκεί που νομίζεις ότι θα έχεις το μεγαλύτερο όφελος. Ήρθε η στιγμή να διαλέξεις μονοπάτι, και επαγγελματικό και συναισθηματικό. Ο Θεός μαζί σου.

Δίδυμοι

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη είναι σούπερ ευνοϊκό για σένα. Μην χάνεις χρόνο, κάνε όλες αυτές τις συναντήσεις και τις επαφές που έχεις στο μυαλό σου και εντυπωσίασέ τους όλους με το επικοινωνιακό σου στυλ. Στην τελική, αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους.

Καρκίνος

Η όψη του Ερμή με τον Άρη σε κάνει να πεισμώνεις, να σφίγγεις τα δόντια και να βρίσκεις τον παλιό καλό σου τσαμπουκά. Pas mal, τα πράγματα στη δουλειά σου πάνε καλύτερα, το ίδιο και τα οικονομικά σου, γιατί τελικά χρειαζόταν να συνδεθείς με τον παλιό καλό σου εαυτό που όταν θέλει κάτι ξέρει να το διεκδικεί.

Λέων

Πόνταρε πάλι στην έμπνευσή σου, όταν την βάζεις στην πρίζα πολύ καλά πράγματα συμβαίνουν. Σταμάτα να αυτομαστιγώνεσαι για τα λάθη και τις παραλείψεις του χθες και επωφελήσου από τη θετική όψη Ερμή και Άρη για να προχωρήσεις ένα επαγγελματικό σου σχέδιο.

Παρθένος

Η θετική όψη Ερμή και Άρη σού φτιάχνει τη διάθεση και είσαι έτοιμος να σηκώσεις τα επαγγελματικά μανίκια και να δουλέψεις με σύνεση και λογική. Μην αφήνεις τα βλαβερά σου πάθη να σε ρίχνουν έξω. Μην αφήνεις κανέναν να χαλάσει τη ζαχαρένια σου.

Ζυγός

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη δίνει στα επαγγελματικά σου σούπερ ώθηση και ανεβαίνεις επιτέλους ένα σκαλοπάτι στη σκάλα των στόχων σου. Απλά είναι κρίμα την ώρα που οι αλλαγές είναι θετικές εσύ να εστιάζεις σ’ αυτά που δεν έγιναν. Στον έρωτα ψυχραμένα, δηλαδή δεν είναι ανάγκη πάντα να λες αυτό που σκέφτεσαι.

Σκορπιός

Ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν εξάγωνο, τα επαγγελματικά σού κλείνουν γουστόζικα το μάτι, το ίδιο και τα ερωτικά σου, γι’ αυτό μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και πιάσε τώρα το υπονοούμενο. Δηλαδή τώρα που γυρίζουν οι ευκαιρίες.

Τοξότης

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη έρχεται και τα ταχτοποιεί όλα αυτά που είχες συναισθηματικά ξεσυγυρίσει άτσαλα. Δηλαδή τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Βέβαια μπορεί να νιώσεις λίγο άβολα μέσα στη νοικοκυροσύνη γιατί είχες συνηθίσει με το αλαλούμ σου, όμως σε κάθε περίπτωση τα πράγματα αλλάζουν και όλο αυτό είναι για καλό.

Αιγόκερως

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και εκεί που είχαν σκαλώσει κάποια επαγγελματικά σου τώρα επιτέλους παίρνουν τα πολύ πάνω τους. Φρόντισε όμως να μη βιάζεσαι και να μην κάνεις τον ξερόλα. Στα ερωτικά σού πάει ο ρόλος του εραστή / ερωμένης και όσο δεν σου βγαίνουν τα κτητικά σου το πράμα πάει... πρίμα.

Υδροχόος

Ερμής και Άρης σε βάζουν να ασχοληθείς με διαφορα θέματα σπιτιού που ζητούν λύσεις και απαντήσεις. Εκεί όμως που άλλοτε θα σιχτίριζες ή θα έλεγες «δεν έχω χρόνο γι’ αυτά», σήμερα μπορείς να σηκώσεις στις πλάτες σου το βάρος όλο του κόσμου. Και οι λύσεις θα ‘ναι όλες φωτισμένες και στη μεριά εκείνη που το συναίσθημα έχει τη μεγαλύτερη αξία. Εύγε.

Ιχθύες

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται προσοχή. Προσοχή δεν σημαίνει να σε πιάνει πανικός και να κάνεις το ένα λάθος δίπλα στο άλλο. Προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα σε σειρά. Ξεκίνα από αυτά που αλλάζουν και ό,τι δεν αλλάζει καλύτερα προσπέρασέ το. Δηλαδή μην χάνεις άλλο χρόνο σε καταστάσεις που δεν τραβάνε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζούλη Αγοράκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ