Τον άδειασε μεγαλοπρεπώς ο Μόσιαλος για ΦΠΑ και αποκρατικοποιήσεις - iefimerida.gr

Τον άδειασε μεγαλοπρεπώς ο Μόσιαλος για ΦΠΑ και αποκρατικοποιήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξω φρενών είναι στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, ο οποίος μέσα σε ένα 24ωρο έχει ανάψει φωτιές στη κυβέρνηση. Ο κ. Οικονόμου αμφισβήτησε ότι θα προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις όπως έχουν σχεδιαστεί και άφησε ανοικτό ενδεχόμενο για μη αύξηση του ΦΠΑ, από το 13% στο 23%, στον τομέα της εστίαση, από την 1η Σεπτεμβρίου.

«Οι νόμοι ψηφίστηκαν και θα εφαρμοσθούν στο σύνολό τους και η εφαρμογή τους ισχύει για όλους τους υπουργούς», δήλωσε σε αυστηρό τόνο παραπέμποντας εμμέσως στον Εφαρμοστικό Νόμο που προβλέπει τις αυξήσεις του ΦΠΑ, ο Ηλίας Μόσιαλος.

Ο κ. Μόσιαλος δήλωσε τα παραπάνω όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αποστροφή του αναπληρωτή υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, όπου φέρεται να είπε σε δημοσιογράφους ότι «προβλέπω και θα δείτε ότι θα επιβεβαιωθώ ότι δεν θα πωληθούν όλα όσα προβλέπονται για τις αποκρατικοποιήσεις, αλλά πολύ λιγότερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ