Η αδήλωτη εργασία στη σημερινή ατζέντα του Γιάννη Βρούτση- Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας - iefimerida.gr

Η αδήλωτη εργασία στη σημερινή ατζέντα του Γιάννη Βρούτση- Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα, υπό τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση -με αφορμή την έναρξη, από τις 15 Σεπτεμβρίου, της εφαρμογής του νέου αυστηρού πλαισίου ποινών για την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία- προκειμένου να γίνει ο συντονισμός όλων των ελεγκτικών οργάνων και υπηρεσιών των συναρμόδιων υπουργείων.

Επιπλέον στο ευρύτερο πλάνο είναι και η κατάρτιση νέου επιχειρησιακού σχεδίου ελέγχων για την πάταξη της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, η γενική γραμματέας του υπουργείου Άννα Στρατινάκη, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχος Βασίλειος Κοντογιάννης καθώς και υπηρεσιακά στελέχη από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ