Νυφικά για πολλές... χρήσεις από τη Σοφία Κοκοσαλάκη [Εικόνες] - iefimerida.gr

Νυφικά για πολλές... χρήσεις από τη Σοφία Κοκοσαλάκη [Εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόντρα στο ρεύμα... κινείται η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη, αλλά παράλληλα με τη φινέτσα και το στιλ.

Μετά τις επιτυχημένες της θητείες στον οίκο Vionnet και στη Diesel Black Gold η 41χρονη σχεδιάστρια που ντύνει μεταξύ άλλων και τις Γκουίνεθ Πάλτροου, Κριστίνα Ρίτσι, Κέιτ Χάντσον, Νταϊάν Κρούγκερ, Κάμερον Ντίαζ αποφάσισε να μη συμμετέχει στον παροξυσμό των εποχιακών σόου μόδας, αλλά να επικεντρωθεί σε ετήσια ντεφιλέ υψηλής ραπτικής – και μάλιστα χειροποίητης- παρουσιάζοντας τα ρούχα της και τα νυφικά της.

"Τα νυφικά μας εύκολα μετατρέπονται pret-a-porter κομμάτια που μπορεί κανείς να φορέσει ξανά και ξανά. Οι νύφες δεν θέλουν πια να φορούν δεσποτικά φορέματα κι εγώ είμαι πιο ευτυχισμένη όταν μπορώ να δημιουργήσω πολυτελή περίτεχνα κομμάτια. Εχουν σύγχρονη αισθητική", τόνισε η σχεδιάστρια με καταγωγή από την Κρήτη στη βρετανική Vogue

Αναφερόμενη στη διαφορετική πορεία που επέλεξε να έχει ο δικός της οίκος, ο οποίος έχει έδρα στο Λονδίνο πρόσθεσε: "Το εγχείρημά μας πέτυχε! Η ανταπόκριση ήταν πραγματικά μεγάλη. Ορισμένοι έμποροι λιανικής πώλησης, όπως το Net-A-Porter, αύξησαν τις παραγγελίες τους δραματικά!"

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ