Σγουρός: Η Αττική έχει κλείσει τις χωματερές της και η μαφία των σκουπιδιών τις ανοίγει παράνομα - iefimerida.gr

Σγουρός: Η Αττική έχει κλείσει τις χωματερές της και η μαφία των σκουπιδιών τις ανοίγει παράνομα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναντίον των ιδιωτών οι οποίοι ανοίγουν παράνομα χωματερές στράφηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο οποίος μάλιστα τους αποκάλεσε «μαφία των σκουπιδιών» και τόνισε ότι έχει ήδη λάβει νομικά μέτρα.

Μιλώντας στην ΔΤ, ο κ. Σγουρός τόνισε πως «έρχεται ο Κοινοτικός Επίτροπος να μας επιβάλλει πρόστιμα για τις παράνομες χωματερές. Η Αττική της έκλεισε τις χωματερές. Και πάνε άλλοι να ανοίξουν καινούργιες. Αυτοί είναι η μαφία. Πηγαίνετε στη Φυλή να δείτε ποια είναι η μαφία. Εκεί μπουκάρουν 700 λαθρομετανάστες κυνηγούν τους εργαζόμενους και μένουν ατιμώρητοι. Κινδυνεύει η ζωή τους» δήλωσε οργισμένος ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Στη συνέχεια, ο κ. Σγουρός επεσήμανε πως υπάρχει «διαχωρισμός μεταξύ των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών και μεταξύ των υποδομών οι οποίες θα βελτιώσουν τη ζωή μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ