O Ραφαέλ Ναδάλ τρελαίνει τις γυναίκες και εκνευρίζει τους άνδρες – Το εμπνευσμένο σποτ του ESPN [βίντεο] - iefimerida.gr

O Ραφαέλ Ναδάλ τρελαίνει τις γυναίκες και εκνευρίζει τους άνδρες – Το εμπνευσμένο σποτ του ESPN [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μα τι του βρίσκουν όλες; Αυτό το ερώτημα βασανίζει τους άνδρες ενός γραφείου, που βλέπουν τις γυναίκες συναδέλφους τους να τρέχουν πίσω από τον Ραφαέλ Ναδάλ και να τον φλερτάρουν αποκάλυπτα. Οσο κι αν «στύψουν» το μυαλό τους όμως, δεν βρίσκουν τη σωστή απάντηση.

Πρόκειται για το εμπνευσμένο νέο διαφημιστικό σποτ του «Τhis is SportsCenter» του ESPN. Σε αυτό, ο Ισπανός τενίστας κάθεται άνετος σε μία καρέκλα και δείχνει να απολαμβάνει την πολιορκία των γυναικών. Την ίδια ώρα, οι άνδρες του γραφείου προσπαθούν να διαπιστώσουν γιατί ο Ναδάλ τρελαίνει τα θηλυκά.

Είναι όμορφος; Τις γοητεύει το μαύρισμά του, η προφορά του ή μήπως τα λακκάκια του; Η σωστή απάντηση αποκαλύπτεται όταν οι γυναίκες αποχωρούν. Είναι το τρόπαιο του US Open, το οποίο στο τέλος ο Ναδάλ γεμίζει με καραμέλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ