Ευτυχισμένα στιγμιότυπα, αλλά και όλες οι λεπτομέρειες από το λαμπερό γάμο της κόρης της Γιάννας Αγγελοπούλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ευτυχισμένα στιγμιότυπα, αλλά και όλες οι λεπτομέρειες από το λαμπερό γάμο της κόρης της Γιάννας Αγγελοπούλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

στο πανέμορφο ιστορικό κτίριο «One Mayfair», παλιά εκκλησία, η οποία έχει διαμορφωθεί σε χώρο εκδηλώσεων.Την μοναχοκόρη της Καρολίνα με τον καλό της Βασίλη πάντρεψε το περασμένο Σάββατο η Γιάννα Αγγελοπούλου. Ο γάμος έγινε στο Λονδίνο στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας σε στενό κύκλο, ενώ ακολούθησε δεξίωση

Τη νύφη συνόδευσαν και παρέδωσαν στον γαμπρό η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο σύζυγος της Θεόδωρο Αγγελόπουλο οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους αλλά και τη συγκίνησή τους. Ο γάμος έγινε στην ορθόδοξη εκκλησιά της Αγίας Σοφίας, στην οποία είχε παντρευτεί ο πρίγκιπας Παύλος την Μαρί Σαντάλ το 1995, σε στενό κύκλο, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 110.

Η Καρολίνα Αγγελοπούλου και ο Βασίλης Αμβροσίου είναι ζευγάρι τα τελευταία 10 χρόνια και ήταν επιθυμία τους να κρατηθεί μυστικός. Ο γάμος έγινε στο Λονδίνο καθώς τα δύο παιδιά ζουν και εργάζονται εκεί. Ο Βασίλης Αμβροσίου ασχολείται με το real estate ενώ η Καρολίνα Αγγελοπούλου εργάζεται στις επιχειρήσεις του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, ο οποίος και την ανέθρεψε.

Οπως αναφέρουν τα περιοδικά Ok! και Hello το νυφικό ήταν δημιουργία του Elie Saab, οπως και το κόκκινο φόρεμα που φόρεσε η Γιάννα Αγγελοπούλου στη δεξίωση.

Οσον αφορά το εντυπωσιακό μοβ φόρεμα που φόρεσε η κυρία Αγγελοπούλου στο γάμο, όπως αναφέρουν τα δύο περιοδικά, ήταν δημιουργία του αγαπημένου της σχεδιαστή Jean Paul Gaultier, ενώ το καπέλο του Philip Trace.

Φωτογραφίες: Ok και Hello

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ