Δεν βλέπει, χάνει μαλλιά, πάχυνε -Οι Βρετανοί ρημάζουν στο κουτσομπολιό τον πρωθυπουργό τους

Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», για πρώτη φορά, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον εθεάθη να φοράει γυαλιά δημοσίως για να διαβάσει και μάλιστα αναγκάστηκε και ο ίδιος να παραδεχτεί ότι έχει πρόβλημα όρασης.

Η ηλικία του σε συνδυασμό με το φόρτο εργασίας ευθύνονται πιθανότατα για τα καινούρια του γυαλιά, επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα.

Τα γυαλιά οράσεως του Κάμερον κοστίζουν 15 λίρες. Ο Κάμερον τα αγόρασε από την εταιρεία Boots πριν από τρεις μήνες και για πρώτη φορά , τα φόρεσε δημοσίως στη χθεσινή κοινοβουλευτική συνεδρίαση, ωστόσο, ήταν πολλές οι φορές που τα έβαζε και τα έβγαζε σαν να μην ήθελε να... πιαστεί στα πράσα .

Μετά το σάλο που ξέσπασε για τα καινούρια γυαλιά του, ο Βρετανός πρωθυπουργός έσπευσε να ενημερώσει τους συμπολίτες του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter για το νέο του αξεσουάρ.

«Για όλους αυτούς που με ρωτούν για τα καινούρια μου γυαλιά, θέλω να τους ενημερώσω ότι τα έχω από τον Ιούνιο, όμως τα φόρεσα για πρώτη φορά δημοσίως σήμερα. Στην επιλογή των γυαλιών βοήθησε και η σύζυγός μου, Σαμάνθα».

Ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στρητ παραδέχτηκε επίσης ότι άρχισε να προβληματίζεται για την όρασή του μετά από συστάσεις των συνεργατών του που πρόσεξαν ότι δυσκολευόταν στο διάβασμα.

Ο 46χρονος Κάμερον, εκτός από πρόβλημα οράσεως, έχει βαρύνει τα τελευταία χρόνια ,σχολιάζει πικρόχολα η «Daily Mail» και προσθέτει:

«Παράτησε το τζόκινγκ γιατί έχει πρόβλημα στα γόνατά του κι άρχισε να μακραίνει τα μαλλιά του για να καλύπτει διάφορα κενά στο κεφάλι του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ