Δεν θα κατέβει για Δήμαρχος της Νέας Υόρκης ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας -Εχασε στον προκριματικό γύρο - iefimerida.gr

Δεν θα κατέβει για Δήμαρχος της Νέας Υόρκης ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας -Εχασε στον προκριματικό γύρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 65χρόνος επιχειρηματίας Γιάννης (Τζον) Κατσιματίδης δεν κατάφερε να πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τη Δημαρχία της Νέας Υόρκης κατά τις χθεσινές προκριματικές εκλογές. Ο Ελληνοαμερικάνος υποψήφιος συγκέντρωσε το 40,6 % σε σχέση με το 52,07 του αντιπάλου του Τζο Λότα πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Μεταφορών της Νέας Υόρκης

Στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών το χρίσμα έλαβε ο 52χρόνος Μπιλ Ντιμπλάσιο με 40,20%. Ο Ντιμπλάσιο κατέχει τη θέση του Συνήγορου του Πολίτη στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα , στις προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού κόμματος στην περιοχή Αστόρια του Κουίνς για το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Υόρκης νικητής αναδειχθηκε ο Ελληνοαμερικανός, Κώστα Κωνσταντινίδης, ο οποίος θεωρείται και φαβορί για τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου. Αν εκλεγεί θα είναι ο πρώτος ομογενής που θα γίνει μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της μεγαλούπολης των ΗΠΑ..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ