Νέο VW Golf Sportsvan, το Golf στο πιο οικογενειακό του - iefimerida.gr

Νέο VW Golf Sportsvan, το Golf στο πιο οικογενειακό του

Νέο VW Golf Sportsvan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημα το VW Golf Sportsvan είναι πρωτότυπο, στην ουσία είναι έτοιμο να κατασκευαστεί άμεσα κι ας θα είναι διαθέσιμο προς τα μέσα της επόμενης χρονιάς, αντικαθιστώντας το Golf Plus.

Από το Plus στο Sportsvan λοιπόν, η εμφάνιση του οποίου δικαιολογεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό το πρώτο συνθετικό της επωνυμίας του, μιας και δείχνει σαφώς πιο δυναμικό από τον προκάτοχό του. Και πιο premium, ενώ οι γραμμές του είναι πιο αρμονικές, χάρη στο αυξημένο μήκος του των 4,34 μέτρων (+10 εκατοστά από αυτό του απλού Golf), που αντισταθμίζει οπτικά το μεγαλύτερο ύψος του πεντάθυρου αμαξώματος.

Το γνώριμο στυλ του εσωτερικού του Golf της 7ης γενιάς υιοθετείται και στην πολυμορφική του εκδοχή, με κάποιες διαφοροποιήσεις στα σημεία, ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους της γερμανικής εταιρείας τα υλικά εδώ είναι ακόμα πιο ποιοτικά. Φυσικά ακόμα πιο μεγάλοι είναι οι χώροι για τους επιβάτες, χάρη και στα περίπου +10 εκατοστά του μεταξονίου, αλλά και για τις αποσκευές, μιας και η στάνταρ χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι σχεδόν 500 λίτρα και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.500. Το τελευταίο τονίζει κι άλλο τον οικογενειακό προσανατολισμό, κάτι που ισχύει και για τη δυνατότητα μετακίνησης του πίσω καθίσματος κατά 180 χιλιοστά κατά μήκος, προκειμένου να πριμοδοτείται είτε ο χώρος των αποσκευών είτε αυτός των επιβατών ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Ο βασικός κινητήρας βενζίνης του νέου VW Golf Sportsvan θα είναι ο TSI των 1.200 κυβικών και των 85 ίππων, ενώ στους diesel ενδιαφέρον παρουσιάζει ο 1.6 TDI με τους 110 ίππους που χρειάζεται μόλις 3,7 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα, εκπέμπει μόνο 95 γραμμάρια CO2 και απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Νέο VW Golf Sportsvan, το Golf στο πιο οικογενειακό του | iefimerida.gr 0
Νέο VW Golf Sportsvan, το Golf στο πιο οικογενειακό του | iefimerida.gr 1
Νέο VW Golf Sportsvan, το Golf στο πιο οικογενειακό του | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ