Παυλόπουλος για την επίθεση με μπουκάλια εναντίον του: «Δεν προκάλεσα κανένα, δεν είχα καμία στιχομυθία μαζί τους» - iefimerida.gr

Παυλόπουλος για την επίθεση με μπουκάλια εναντίον του: «Δεν προκάλεσα κανένα, δεν είχα καμία στιχομυθία μαζί τους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον προπηλακισμό που δέχθηκε από υπαλλήλους της ΛΑΡΚΟ έξω από την Βουλή την Τρίτη μίλησε ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος διαψεύδει τα λεγόμενα των εργαζομένων πως είχε προκλητική στιχομυθία μαζί τους.

«Θα ήμουν τρελός να πάω μπροστά σε ανθρώπους που διαμαρτύρονται για το δίκιο τους και να τους προκαλέσω», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος στον ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα περιέγραψε το περιστατικό που δέχθηκε ύβρεις και μπουκάλια με νερό.

«Περνούσα από εκεί επειδή συνηθίζω να περπατώ ανάμεσα στους πολίτες και με φώναξαν: κ. Παυλόπουλοε τι έχετε να πείτε; Εγώ είπα ότι δεν με φώναξε κανείς να έρθω. Δεν μίλησα καθόλου. Δεν είχα καμία στιχομυθία», υποστήριξε ο πρώην υπουργός.

φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ