Επίθεση στον Σύριο Πρόεδρο εξαπέλυσε η Χίλαρι Κλίντον - iefimerida.gr

Επίθεση στον Σύριο Πρόεδρο εξαπέλυσε η Χίλαρι Κλίντον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άστραψε και βρόντηξε η Χιλαρι Κλίντον εναντίον του Σύριου Προέδρου δηλώνοντας ότι έχει χάσει την αξιοπιστία του ως ηγέτης της μεταρρύθμισης της Συρίας, μετά την επίθεση στην Αμερικάνικη πρεσβεία.

Η Χίλαρυ ανέφερε στην κριτική της ότι ο Άσσαντ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις δεσμεύσεις του για ριζική ανανέωση του πολιτικού σκηνικού, κατηγορώντας τον ότι ζήτησε βοήθεια απο τους Ιρανούς για να κατευνάσει τα πνεύματα στην ίδια του τη χώρα,ενώ τον θεώρησε ως υπεύθυνο για την επίθεση στην αμερικάνικη πρεσβεία καθώς και στην Γαλλίκη.

"Ο Πρόεδρος Ασσάντ δεν είναι αναντικατάστατος και δεν έχουμε επενδύσει τίποτα σε αυτόν όσον αφορά την παραμονή του στην εξουσία" δήλωσε η Γενική Γραμματέας των Η.Π.Α,τονίζοντας παράλληλα ότι γεγονότα τέτοιου είδους έχουν σκοπό και μόνο την αποπλάνηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης απο τα εσωτερικά προβλήματα της Συρίας.

Απ'την πλευρά της η Συρία καταδίακασε τις δηλώσεις Κλίντον αναφέροντας χαρακτηριστικά πως έχουν σκοπό να προβοκάρουν και στόχος τους είναι να αποσταθεροποιήσουν ακόμα περισσότερο το εσωτερικό της χώρας.

"Οι δηλώσεις αυτές είναι άλλη μια απόδειξη της παρέμβασης των ΗΠΑ στο εσωτερικό της Συρίας. Η νομιμότητα της Συριακής ηγεσίας δεν βασίζεται στις ΗΠΑ ή σε άλλους αλλά μόνο στον Συριακό λαό" αναφέρεται στην ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από τα κρατικά μέσα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίθεση Συρία πρόεδρος Κλίντον Χίλαρυ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ