Kαι οι πορνοστάρ με AIDS: Ακτιβιστές απαιτούν χρήση προφυλακτικού στα γυρίσματα - iefimerida.gr

Kαι οι πορνοστάρ με AIDS: Ακτιβιστές απαιτούν χρήση προφυλακτικού στα γυρίσματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας ακόμη πορνοστάρ, ο τέταρτος σε διάστημα ενός μήνα, επικοινώνησε με το ίδρυμα "AIDS Healthcare" ανακοινώνοντας ότι έχει προσβληθεί από τον HIV κι όσοι ήλπιζαν ότι θα σταματούσε να θερίζει ο ιός τους εν λόγω ηθοποιούς των Ηνωμένων Πολιτειών πανικοβλήθηκαν εκ νέου.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μάικλ Γουέινστεϊν ανακοίνωσε το δυσάρεστο νέο, τονίζοντας ότι πρόκειται για άντρα ηθοποιό, αλλά δεν κοινοποίησε το όνομά του.

Οι σειρήνες των ακτιβιστών που μάχονται για την προστασία των πολιτών από τον ιό ήχησαν και πάλι απαιτώντας ξανά να χρησιμοποιούνται προφυλακτικά από τους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ταινιών πορνό.

Eπειτα και από το νέο κρούσμα το ανεξάρτητο γκρουπ Free Speech Soalition που θεσπίζει κανόνες στη βιομηχανία πορνό, προασπιζόμενο μεταξύ άλλων και τα συμφέροντα των ηθοποιών κήρυξε νέο μορατόριουμ στην παραγωγή ταινιών. Το προηγούμενο μορατόριουμ είχε λήξει στις 27 Αυγούστου και αφορούσε στην προσβολή της πορνοστάρ Κάμερον Μπέι από τον ιό.

Είναι μακρά η μάχη που δίδεται με τη βιομηχανία (...πολλών εκατομμυρίων) ώστε όλοι οι ηθοποιοί να χρησιμοποιούν προφυλακτικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η εν λόγω πρόταση έχει ήδη γίνει νόμος στο Λος Αντζελες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ