Αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Λάτσιο ο Σισέ - iefimerida.gr

Αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Λάτσιο ο Σισέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σίριαλ της πώλησης του Τζιμπρίλ Σισέ ολοκληρώνεται, καθώς ο γάλλος σούπερ σταρ ταξίδεψε στη Ρώμη, όπου τον υποδέχτηκαν περίπου 1.000 οπαδοί της Λάτσιο για να τον αποθεώσουν και να κάνουν το όνομά του σύνθημα όπως είχε συμβεί πριν από δύο χρόνια όταν ο Γάλλος έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο 30χρονος γάλλος διεθνής επιθετικός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαμογελαστός, φόρεσε στο λαιμό του ένα κασκόλ της Λάτσιο, φωτογραφήθηκε με κάποιους οπαδούς και στη συνέχεια με τη βοήθεια και της αστυνομίας βρέθηκε στο κέντρο της Ρώμης και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις φορώντας μάλιστα φανέλα των Ρωμαίων. Την άφιξη του Σισέ κάλυψαν αρκετοί ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί της Ιταλίας.

Ακολούθως αναμενόταν να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα που θα του αποφέρει 2,1 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η διοίκηση της Λάτσιο θα έχει ήδη εξασφαλίσει προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού τις απαραίτητες τραπεζικές εγγυήσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει 5,8 εκατ. ευρώ, σε τρεις δόσεις, με την πρώτη να φτάνει τα 1.5 εκατομμύριο ευρώ, χρήματα που αναμένεται να «επενδυθούν» στην εξεύρεση του διαδόχου του πρώτου σκόρερ του Τριφυλλιού την τελευταία διετία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου έχει προκύψει ενδιαφέρον της Μπέτις για τον επίσης προς πώληση γάλλο στόπερ του Παναθηναϊκού Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, η μεταγραφή του οποίου σε γερμανικές ομάδες δεν προχώρησε λόγω των αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη.

ΠΗΓΗ: tovima.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ