Το ΠΑΣΟΚ ειρωνεύεται τον Πάγκαλο: Λέτε να στενοχωρηθεί πολύ που δεν θα κατέβουμε με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές; - iefimerida.gr

Το ΠΑΣΟΚ ειρωνεύεται τον Πάγκαλο: Λέτε να στενοχωρηθεί πολύ που δεν θα κατέβουμε με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση και άκρως ειρωνική ήταν η απάντηση της Ιπποκράτους στην πρόταση του Θεόδωρου Πάγκαλου για κοινή κάθοδο με τη ΝΔ στις εκλογές. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μέσω Twitter αποκλείοντας το ενδεχόμενο κοινής καθόδου αναρωτιέται αν θα στενοχωρηθεί ο πρώην βουλευτής του κόμματος από την εξέλιξη αυτή.

Ολα ξεκίνησαν το πρωί όταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σε δηλώσεις του το στο ΒΗΜΑ FM υποστήριξε πως πρέπει να συγκροτηθεί μια ευρύτερη παράταξη φιλοευρωπαϊκού προσανατολισμού με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως όσες πολιτικές δυνάμεις διέπονται από τις παραπάνω αρχές θα έπρεπε να κατέβουν μαζί στις ευρωεκλογές. «Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί», τόνισε ο πρώην υπουργός.

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ δια μέσου του εκπρόσωπο τύπου του κόμματος δεν άργησε να έρθει. «Λέτε να στεναχωρηθεί πολύ ο Θόδωρος που δεν θα κατέβουμε με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές;Η νέα έμπνευση του Θόδωρου είναι μετά το ταξίδι στη Κίνα!» έγραψε ο κ. Κωνσταντινόπουλος στο Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ