The Workshop: Η ελληνική εσπαντρίγια από το 1938 που πέρασε από γενιά σε γενιά και αγαπήθηκε από τους Αθηναίους [εικόνες] - iefimerida.gr

The Workshop: Η ελληνική εσπαντρίγια από το 1938 που πέρασε από γενιά σε γενιά και αγαπήθηκε από τους Αθηναίους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ελληνικό trend έκανε την εμφάνιση του πριν μήνες, ωστόσο η ιστορία του κρατάει από το 1938. Πρόκειται για μια ελληνική βιοτεχνία που λειτουργεί εδώ και τρεις γενιές στη Ν. Ιωνία από την οικογένεια Χατζηαναστασίου.

Ο πατέρας, ο Γιώργος, κληρονόμησε τη βιοτεχνία από τον δικό του πατέρα και πρόσφατα την παρέδωσε στα τρία παιδιά του, την Kim, τον Jason και τον Alex, που με την επωνυμία The Workshop και την παλιά συνταγή του παππού αναγέννησαν την επιχείρηση κάνοντας τις ελληνικές εσπαντρίγιες το νούμερό 1 brand.

Η Κιμ Χατζηαναστασίου που είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό των παπουτσιών εμπνέεται από το ρομαντισμό της παλιάς Βρετανίας απ' όπου κατάγεται, και δημιουργεί ένα ξεχωριστό αξεσουάρ, κομψό, θηλυκό και σε προσιτή τιμή όπως κυμαίνονται όλες οι εσπαντρίγιες της βιοτεχνίας The Workshop.

Οι εσπαντρίγιες δεν πωλούνται σε κάποιο κατάστημα, αλλά διατίθενται από τη βιοτεχνία στη Νέα Ιωνία διατηρώντας την παράδοση ετών. Δείτε περισότερα στη σελίδα τους στο facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ