Renault Megane: Facelift στην κυριολεξία - iefimerida.gr

Renault Megane: Facelift στην κυριολεξία

Renault Megane: Facelift στην κυριολεξία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανανέωση του Renault Megane ήταν δεδομένη, καθώς από τη στιγμή που η γαλλική εταιρεία έχει παρουσιάσει το νέο της πρόσωπο, που μεταξύ άλλων προσδιορίζεται από το μεγάλο σήμα στη μάσκα, δεν μπορούσε παρά να ακολουθήσει το lifting και το μικρο-μεσαίο της μοντέλο.

Έτσι λοιπόν το Megane μετά το facelift του και πέρα από το μεγάλο λογότυπο έχει καινούργιους προφυλακτήρες και νέους προβολείς, με αποτέλεσμα η συνολική του εικόνα να είναι πιο δυναμική. Και πιο χαρακτηριστική, ενώ αυτό το νέο look θα το αποκτήσουν όλες οι εκδόσεις αμαξώματός του, ακόμα και οι πιο σπορ.

Η διάθεση του ανανεωμένου Renault Megane θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2014, ενώ δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις στη γκάμα των κινητήρων, με τα σύνολα βενζίνης να ξεκινούν και πάλι από τα 1.200 κυβικά και τους 115 ίππους και αυτά του πετρελαίου από τον 1.5 dCi με τους 110.

Renault Megane: Facelift στην κυριολεξία | iefimerida.gr 0
Renault Megane: Facelift στην κυριολεξία | iefimerida.gr 1
Renault Megane: Facelift στην κυριολεξία | iefimerida.gr 2
Renault Megane: Facelift στην κυριολεξία | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ