Ο Ουρουγουανός που τρεφόταν στις Ανδεις με ποντίκια ήταν, τελικά, φυγάς παιδεραστής - iefimerida.gr

Ο Ουρουγουανός που τρεφόταν στις Ανδεις με ποντίκια ήταν, τελικά, φυγάς παιδεραστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να διαφύγει τη σύλληψή του επιχείρησε ο Ραούλ Φερνάντο Γκόμεζ, ο οποίος αγνοείτο επί τέσσερις μήνες και τελικά βρέθηκε στις Άνδεις, υποστηρίζοντας πως κατόρθωσε να επιζήσει από τον σκληρό χειμώνα έχοντας για... μενού τα ποντίκια ενός καταφυγίου.

Σύμφωνα με την εισαγγελία της Χιλής ο 58χρονος Ουρουγουανός είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου παιδιού μιας άπορης οικογένειας στις γειτονίες του Σέρο Ναβία στο Σαντιάγκο και είχε ξεκινήσει σε βάρος του έρευνα από τον Απρίλιο, ενώ απαγορευόταν η έξοδό του από τη χώρα.

Προφανώς ο κατηγορούμενος επιχείρησε να διαφύγει διασχίζοντας τα βουνά με τα πόδια με στόχο να φτάσει στην Αργεντινή ώστε να χαθούν τα ίχνη του κι εντέλει έχασε το δρόμο εξαιτίας σφοδρής χιονοθύελλας. Ετσι, εγκλωβίστηκε στην οροσειρά των Άνδεων. Η Χιλή ζήτηση ήδη με επίσημη αίτηση να εκδοθεί ο Γκόμεζ από τις Αρχές της Αργεντινής, οι οποίες τον εντόπισαν.

Στο μεταξύ, η κόρη του 58χρονου Ουρουγουανού δήλωσε πως ο πατέρας της είναι αθώος και υποστήριξε ότι απλά τον αναζητούσαν επειδή είχε εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ