ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Σε διαθεσιμότητα τα δημοτικά ραδιόφωνα -Στην πόρτα εξόδου 700 εργαζόμενοι

Σε διαθεσιμότητα τα δημοτικά ραδιόφωνα -Στην πόρτα εξόδου 700 εργαζόμενοι
Σε διαθεσιμότητα τα δημοτικά ραδιόφωνα -Στην πόρτα εξόδου 700 εργαζόμενοι

Με 700 εργαζομένους από τα δημοτικά ραδιόφωνα η κυβέρνηση αναμένεται να συμπληρώσει τον αριθμό των 2.000 υπαλλήλων που θα τεθούν σε κινητικότητα όπως έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές. Στο δρόμο λοιπόν της κινητικότητας αναμένεται να βρεθούν σύντομα 700 διοικητικοί υπάλληλοι, τεχνικοί και δημοσιογράφοί που εργάζονται σε δημοτικά ραδιόφωνα.

Οπως αναφέρει το Εθνος Το υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται πως ακολουθεί για τα δημοτικά ραδιόφωνα τη λύση που προκρίθηκε για την αμυντική βιομηχανία, με την εν λειτουργία αναδιάρθρωση τους, προκειμένου από εκεί να προκύψει προσωπικό που θα ενταχθεί στη δεξαμενή της κινητικότητας.

Μάλιστα όπως αναφέρει και η εφημερίδα η αναδιάρθρωση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου και οι εργαζόμενοι που υπηρετούν στα ραδιόφωνα με μόνιμη σχέση εργασίας και έχουν μεταταχθεί εκεί από άλλες θέσεις των δήμων θα μπουν σε καθεστώς κινητικότητας.

Πως συμπληρώνεται ο αριθμός των 2.000 απολύσεων

Οι 700 εργαζόμενοι θα έρθουν να προστεθούν στους περίπου 1.000 που θα βρεθούν εκτός δημοσίου από την αμυντική βιομηχανία, και μαζί με έναν αριθμό 250 ως 300 επίορκων των οποίων οι υποθέσεις θα έχουν κλείσει μέχρι το τέλος του έτους θα συμπληρώσουν των αριθμό των απολύσεων που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση μέχρι το τέλος του 2013.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.