Tην Τρίτη η προκαταβολή σύνταξης σε 7.634 δικαιούχους του Δημοσίου - iefimerida.gr

Tην Τρίτη η προκαταβολή σύνταξης σε 7.634 δικαιούχους του Δημοσίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προς οριστική λύση βαίνει, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, το πρόβλημα με την καθυστέρηση στην προκαταβολή της σύνταξης για όσους αποχωρούν από το Δημόσιο.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, προκαταβολή σύνταξης για τον μήνα Σεπτέμβριο θα λάβουν 7.634 υπάλληλοι που αποχώρησαν από την Υπηρεσία τους μετά το Μάρτιο του 2013 - αριθμός υψηλότερος κατά 60% σε σχέση με τον αντίστοιχο του Αυγούστου, οπότε και είχαν λάβει προκαταβολή σύνταξης 4.752 υπάλληλοι. Ο αντίστοιχος αριθμός τον Ιούνιο ήταν 264 υπάλληλοι και τον Ιούλιο 1.126 υπάλληλοι.

Με αυτόν τον τρόπο από τους συνολικά 7.843 υπαλλήλους του Δημοσίου που αποχώρησαν από την 1η Μαρτίου 2013 έως και την 5η Σεπτεμβρίου 2013 προκαταβολή σύνταξης θα λάβει το 97,3% των δικαιούχων.

Η προκαταβολή για τον Σεπτέμβριο θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των συνταξιούχων την Τρίτη 10/9, όπως κάθε 10η μέρα του μήνα, μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ