Μαφιόζικη επίθεση στο Βόλο – Τον «γάζωσαν» μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης - iefimerida.gr

Μαφιόζικη επίθεση στο Βόλο – Τον «γάζωσαν» μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης

Μαφιόζικη επίθεση στο Βόλο – Τον «γάζωσαν» μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών δέχθηκε ένας 37χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο του Βόλου. Οι δύο δράστες τον «γάζωσαν» μέρα μεσημέρι και το θύμα δίνει μάχη για τη ζωή του.

Πρόκειται για πρώην αθλητή του body-building και ιδιοκτήτη επιχείρησης με είδη γυμναστικής και συμπληρώματα διατροφής. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.15 το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο του Βόλου. Οι δράστες, φορώντας κουκούλες, έστησαν «καρτέρι» στον 37χρονο κι όταν αυτός έφτασε στο μαγαζί του, λογομάχησαν μαζί του και σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποια στιγμή ο ένας εκ των δύο ανδρών έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον καταστηματάρχη.

Οι δράστες τράπηκαν αμέσως σε φυγή αλλά συνελήφθησαν λίγο αργότερα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η κατάστασή του, σύμφωνα με τους γιατρούς, κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ