Σύσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το γάλα γαϊδούρας - iefimerida.gr

Σύσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το γάλα γαϊδούρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού λύθηκαν όλα τα προβλήματα με την τιμή και τη διάθεση του αγελαδινού γάλακτος, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης συγκάλεσαν σύσκεψη για να συζητήσουν πως θα αξιοποιηθεί εμπορικά το γάλα γαϊδούρας.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο, σε διευρυμένη σύσκεψη υπό τον αναπληρωτή υπουργό Μάξιμο Χαρακόπουλο εξετάσθηκε η κατάρτιση του απαραίτητου θεσμικού πλαισίου που θα επιτρέπει τη δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης του γάλακτος όνου, συμπεριλαμβανομένων των υγειονομικών προϋποθέσεων ώστε να μπορεί διατεθεί από τα καταστήματα τροφίμων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σημείωσε ότι το γάλα γαϊδούρας αποτελεί προϊόν με υψηλή διατροφική αξία το οποίο ήδη κυκλοφορεί στο εμπόριο σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποφέρει οφέλη στους παραγωγούς και τους καταναλωτές, ενώ στάθηκε στην ανάγκη θέσπισης κατάλληλου θεσμικού πλαισίου και στη χώρα μας .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ