«Αλτ» στον πρίγκιπα Αντριου – Τον πέρασαν για ληστή στο Μπάκιγχαμ και τον σημάδευαν με όπλο - iefimerida.gr

«Αλτ» στον πρίγκιπα Αντριου – Τον πέρασαν για ληστή στο Μπάκιγχαμ και τον σημάδευαν με όπλο

«Αλτ» στον πρίγκιπα Αντριου – Τον πέρασαν για ληστή στο Μπάκιγχαμ και τον σημάδε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Του φώναξαν να σταματήσει, του ζήτησαν να πέσει με το πρόσωπο στο έδαφος και τον σημάδευαν με τα όπλα τους. Η φρουρά του Μπάκιγχαμ πίστευε πως είχε μπροστά της έναν εισβολέα στο παλάτι, αλλά σοκαρίστηκε όταν ο «δράστης» γύρισε προς το μέρος τους.

Ηταν ο πρίγκιπας Αντριου, ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, που έπεσε θύμα ενός απίστευτου μπερδέματος. Η ασφάλεια στο παλάτι είναι σε εγρήγορση, έπειτα από τις συλλήψεις δύο ανδρών ως υπόπτων για διάρρηξη στο Μπάκιγχαμ μόλις πριν μία εβδομάδα. Ετσι, από τον υπερβάλλοντα ζήλο τους δεν αναγνώρισαν τον πρίγκιπα, με αποτέλεσμα ο 53χρονος να βρεθεί με ένα όπλο στο κεφάλι για μερικά λεπτά.

Πάντως ο πρίγκιπας Αντριου έδειξε κατανόηση και δήλωσε πως αναγνωρίζει ότι η δουλειά των φρουρών είναι δύσκολη και ότι μπορεί καμιά φορά να μπερδευτούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ